*Fri frakt over kr 1.500 (*Norgespakke)
Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters
Søk

Treksta Vertex L GTX Black

Produsent: Treksta
SKU: 162041011-008

Vertex L er en tur og fritidsstøvel i helskinn, tilpasset Nordiske forhold. Smarte løsninger for støtte gjør dette til en smidig, lett, torsjonsstiv og slitesterk støvel med et bredt bruksområde.

Sålen har Trekstas unike Nestfit-løsning der de har scannet flere tusen Nordiske føtter for å oppnå optimal passform. Den kjennetegnes med en bred fotseng med god plass til tærne.

IST er Trekstas løsning for demping i sålen. Den består av en rekke kammer med forskjellig fasthet som absorberer og fordeler støtet fra underlaget. Ikke nødvendigvis for å dempe, det gjør naturen stort sett med god margin, men for å redusere faren for overtråkk ved å fordele trykket fra ustabile underlag.

IceLock er Treksta sin patenterte antiskli funksjon på is. Den er i likhet, med piggfrie dekk, utviklet slik at friksjon frigjør mikroskopiske glassfiberpartikler som borrer seg ned i det isete underlaget. Dette gjør at IceLock sålen sitter 600 ganger bedre på is, samt at sålen totalt er 30 % mer slitesterk enn en vanlig såleblanding av gummi.

Skoen er også selvsagt utstyrt med en GORE-TEX®-membran som definitivt er den beste løsningen for vanntetthet og ventilasjonsevne/pusteevne.