*Fri frakt over kr 1.500 (*Norgespakke)
Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters
Søk

Beklager, produktet er ikke tilgjengelig

Storm Joker Shad PB

Produsent: Storm
SKU: 39984171352ELB

Storm So-Run Joker Shad har vist seg som en av de giftigste abborjiggene på markedet siden dens lansering. Den har en lav profil, myk gummi og en enkel med genial funksjon i overgangen til halen som gjør at Joker Shad kan rigges og fiskes på en rekke måter.

I overgangen til halen (haleroten) så finner man 2 membraner. En tykkere overmembran og en tynnere stabiliserende undermembran som gir fiskeren mulighet til å regulere hvor mye bevegelse man ønsker fra halen. For ved å fjerne den stabiliserende undermembranen så vil halen gå fra å ha en høyfrekvent bevegelse (som man ønsker når man fisker fra moderat til hurtig hastighet med tyngre vekter) til å bli en hale som ved selv meget lave hastigheter vil gi dype forlokkende utslag (noe man ønsker når man fisker fra moderat til sakte med lettere vekter).

Ved å fjerne membranen så har man også en shad som vil gi forlokkende bevegelser ved tyngre dropshotfiske og den har vist at den ikke bare fanger abbor men også gjørs når den rigges med dropshot.

Den smale profilen og myke gummiblandingen gjør at shaden kan rigges på offset krok og fiskes i områder hvor tradisjonelle jigghoder lett kan sette seg fast. Rigg den med offsetkrok og fortyng med et cheburashka-hode eller bulletweight og du kan fiske inn i vegetasjon og tømmer.

Storm Joker Shad var forresten utslagsgivende når Rolf Magnus Grenberg og Per Ola Bjørneseth vant tittelen som Norgesmestre i Abborfiske 2017. Joker Shaden var deres foretrukne jigg gjennom konkurransen og bidro sterkt til å sikre de både tittelen som Norgesmestre i kamp mot 70 andre lag, og var jiggen som sørget for størst fisk.