*Fri frakt over kr 1.500 (*Norgespakke)
Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters
Søk

Scott Tidal 4-delt

Produsent: Scott
SKU: 816428013665FFE

Å velge fluefiske for å fiske verdens saltvannsarter er helt klart ikke den enkleste måten. Det er den harde måten. Men for de av oss som forfølger denne utfordringen, kommer belønningene fra våre metoder like mye som våre resultater.

Scott utviklet de nye Tidal saltvannsstengene for å gjøre utfordringene litt mindre, vel ... utfordrende. Nøyaktige presentasjoner til cruisende fisk og gode overslag i vinden er nå enklere enn noensinne. Disse saltspesifikke stengene lades raskt, genererer høy linehastighet med en avslappet kasteteknikk, og har god kraft til å kontrollere hardt fightende fisk.

Som alle Scott fluestenger, er de håndlaget til slutt i Colorado-verkstedet av dyktige stangbyggere ved hjelp av de beste materialene som er tilgjengelige. Tidal kommer i en rekke modeller for å dekke alle arter eller situasjoner du møter på flatsen eller i åpne farvann.

Ta den nye Tidal-serien med på ditt neste saltvanneventyr. De vil gjøre ''Hard Way'' litt enklere ... og kan til og med få din guide til å smile også.