*Fri frakt over kr 1.500 (*Norgespakke)
Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters
Søk

Scott Radian 4-delt m/fighting butt

Produsent: Scott
SKU: 816428012958FFE

Inntil nå har du måttet velge mellom en stang med kraft og linehastighet, eller en stang med  følelse. Men takket være Scott, er de dagene over.

Rask og Feel har endelig kommet sammen. Så, hvordan gjorde de det? Scott økte hastigheten dramatisk med deres nye ReAct-teknologi. Ved å minimere energisløsende vibrasjoner, skaper ReAct stenger med rask aksjon som samtidig har følelsen av en presentasjonsstang.

Delikate kast med fine 6X-leadere er like enkelt som langde kast med streamer til motsatt bredd. Og etter kastet, når du trenger et lengre flyt, gir Radian stenger gode mendeegenskaper og tippet beskyttelse uten å ofre det kjappe tilslaget du forventer av en rask stang.

Men det er mer enn avansert teknologi som gjør Radian så fantastisk. Sjekk ut komponentene og utførelsen. Det finnes ikke en finere stang i produksjon. Funksjoner som titanrammede SiC strippeguider, tilpassede snellefester med burled boks elder spacers, den aller beste portugisiske korken og de nye patenterte universale snake guider fra den amerikanske produsenten Snake Brand. 

Hver Radian er håndlagd Scotts butikk i Montrose, Colorado av fiskere som kjenner fluestenger.

Finn ut hvor tilfredsstillende fisket ditt blir når du blir Rask med Feel, og begynn å fiske med en Radian