*Fri frakt over kr 1.500 (*Norgespakke)
Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters
Søk

Scott Radian 4-delt DH

Produsent: Scott
SKU: 816428013627FFE

Scott Radian DH er basert på den samme prisvinnende Radian teknologien som vant ''Beste nye fluestang'' og  ''Beste nye produkt for 2013'' på IDFT-messen i 2013.

Sist sommer når Jim Bartschi kom til Norge for å fiske i Lakselv sammen med Tom Roger Bekkeli, ble ideén født. Tett samarbeid med Steve Peterson, Eirik Fjelldal, Mikael Andersson og Mikael Lindström resulterte i en oppgave om å lage den ultimate stangen for skandinavisk speykasting.

Du er mest sannsynlig enig i dette; Oppdrag fullført! Alle Radian Ultimate Scandi stengene takler alle spey teknikker og Scandi skyteklumpsystemer med enkelhet. Stengenes aksjoner kombinerer raskhet med følsomhet som gir både kraft og enkel lading for silkemyke, uanstrengte kast. Denne serien med Radian stenger er primært designet for kort slaglengde som gjør det enklere å lade stangen og vinkle speykastene.

Radian stengene takler både flyt og synkeliner med enkelhet og gir trange, presise bukter. Det handler om å gjøre fiskingen din enklere og mer effektivt under alle forhold.