*Fri frakt over kr 1.500 (*Norgespakke)
Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters
Søk

Scott G-Series 4-delt

Produsent: Scott
SKU: 816428015577FFE

Scott G Series er ikonisk og revolusjonerende.

Scott G-stengene ble først introdusert i 1976. Og med G, endret Scott virkelig fluefiske - ved å designe den første 9' klasse 4-stangen (helt seriøst, den aller første i 9' klasse 4 ). Og hvis det ikke var stort nok, pionerer Scott også den interne holken i grafitt - den mest sofistikerte og sømløse måten å koble sammen flerdelte fluestenger på en måte hvor holken ikke påvirker aksjonen negativt.  Disse innovasjonene er et par seriøse "firsts" i fluefiskeverdenen, og er en stor del av hvorfor Scott G-stenger er blant de mest kjente fluestengene i verden.

Men det stoppet ikke der ... Scott ble født med en vilje til å utvikle seg, og ved å bygge på arven til den originale G, lanserte de G2 i 2006, og moderniserte fluestenger med medium aksjon ved å gjøre dem lettere og mer responsive.

Nå, med den samme overbevisningen, introduserer de den neste utviklingen i G-arven ...

Den helt nye G-serien. Scott har bringt medium aksjon fluestenger til nye høyder ved å lage stenger som lader dypt inn i sine nedre seksjoner, men gjenoppretter raskt og er retningsbestemt i alle kastesituasjoner.

Scott løste dette designproblemet med to innovasjoner. For det første gjenoppfant de den hule indre holken for å gjøre den mer fleksibel, sterkere og mer enn 20% lettere. Og for det andre konstruerte de de mest dynamiske multi-modulus lay-ups de noensinne har laget ved hjelp av Scotts avanserte harpiks, fiber og kompositter. Resultatene er stenger som har god stabilitet, tracking og genererer høyere linehastighet. Dette forbedrer nøyaktigheten og evnen til å slå over fortommen selv i vindfulle forhold.

Og selv med de store ytelsesforbedringene, beholder G-serien den silkemyke aksjonen.  G-serien er spekket med de mest innovative og funksjonelle komponentene: 

  • Titan stripping guider
  • Universal snake guider og nye micarta snellefestespacere

Sammen med den ledende teknologien finner vi noen av de klassiske visuelle utseendene fra Scott som gjør at de stikker seg ut i mengden av fluestenger på markedet.  

Som alle Scott stenger er G-serien håndlaget en om gangen av sportsfiskere som er stolte av hver stang de bygger. Med over 40 års erfaring med å designe og lage fluestenger har Scott nå satt enda en standard - de første stengene til å levere fullaksjon og stramme linebukter.

Den nye G-serien er som ingen andre og er bedre enn noensinne!