*Fri frakt over kr 1.500 (*Norgespakke)
Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters
Søk

Remen Møresilda Holo Sølv/Blå

Produsent: Remen
SKU: 7053275081055ELB
Testvinneren Møresilda Holografisk fra Remen Slukfabrikk hører hjemme i enhver slukboks, uansett hvor det skal fiskes, og er antagelig Norges mest solgte skjesluk. Dette er en skikkelig allrounder som passer perfekt til alt fra lett innlandsfiske til grovere sjøfiske etter torsk og storsei. Til laks- og sjøørretfiske er Møresilda for mange uten tvil førstevalget.

Testvinner: I utgave 09/13 av sportsfiskemagasinet Alt om Fiske vant Møresilda Holographic stor sjøørret-test. I tillegg fanget den flest av andre fiskeslag. 30 fiskere hadde vært i sving for å teste 21 utvalgte sjøørretsluker. Til sammen var de på 213 fisketurer og fanget 309 sjøørret. Møresilda fanget flere sjøørret enn de to neste på resultatlisten til sammen. Hele 64 sjøørret ble landet. Nummer to på listen fanget 27. Også største sjøørret i testen på 3,9 kilo ble fanget på Møresilda. Når det gjelder sikre napp utklasset Møresilda de andre med hele 82 sikre napp. Neste på listen hadde 32.
Testvinneren Møresilda Holografisk er en moderne versjon av den tradisjonelle Møresilda, der vi benytter en meget effektfull holografisk folie som basis. I tillegg er det montert et 3-dimensjonalt øye som ekstra attraktor. Svart forniklet VMC® BN-krok. Ekstra kraftig 2X-krok på størrelsene fra 27g og oppover. I stor test gjort av magasinet Alt om Fiske sesongen 2013 vant Møresilda den store sjøørret-testen. I tillegg fanget den flest av andre fiskeslag. Skal du fiske eller få fisk – valget er enkelt!