*Fri frakt over kr 1.500 (*Norgespakke)
Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters
Søk

Rapala Original Floater RTL

Produsent: Rapala
SKU: 22677259963ELB

Rapala Original Floater er en imitasjon av en svømmende byttefisk. Rapala Original Floater er en flytende allround wobbler for all slags fiske, for kasting og dorging, for fiske på dypet eller i overflaten. Fremdeles er dette bestselgeren, kjent verden over for sin fantastiske naturtro gange og effektivitet. Original Floater laget av balsatre er wobbleren som er umulig å etterlikne.

Fisketeknikk: Kast Original Floater over det punktet du tror fisken står og la den ligge på overflaten et øyeblikk. Når du starter innsveivingen, dykker den ned til sitt naturlige fiskedyp og holder seg der mens du sveiver inn. Når du slutter å sveive vil Original stige igjen. Slike variasjoner med innsveivingshastigheten vekker ofte hugginstinktet hos fisk.

Original er også meget god i stilleflytende elv, ved at du kan la strømmen føre den til ønsket startpunkt for innsveiving. Ved fiske på grunne plasser med stor vegetasjon er det også lurt å velge en Original fordi det er lett å kontrollere arbeidsdybden.

Wobbleren det hele startet med for Lauri Rapala i 1936. Fremdeles er dette bestselgeren, kjent verden over for sin fantastiske naturtro gange og effektivitet. Dette er wobbleren som er umulig å etterligne.

Original er en flytende allround-wobbler for all slags fiske – for kasting og for dorging, for fiske på dypet eller i overflaten. Kast Original over det punktet du tror fisken står og la den ligge på overflaten et øyeblikk. Når du starter innsveivingen, dykker den ned til sitt naturlige fiskedyp og holder seg der mens du sveiver inn. Hvis du slutter å sveive vil Original stige igjen. Slike variasjoner med innsveivings-hastigheten vekker ofte hugginstinktet hos fisk. Original er også meget god i stilleflytende elv, ved at du kan la strømmen føre den til ønsket startpunkt for innsveiving.

Ved fiske på grunne plasser med stor vegetasjon er det også lurt å velge en Original fordi det er lett å kontrollere arbeidsdybden. Det er mulig å få Original til å gå dypere ved å feste litt bly på snøret, men helst ikke nærmere enn 50 cm fra wobbleren.

  • Dorge- og kastewobbler
  • Balsatre
  • Flytende
  • Minnow kropp
  • Lakkert over holografisk folie
  • Håndmalte øyne som ekstra triggerpunkt
  • Svømmedyp 0,6m - 2,1m
  • VMC krok
  • Bruksområde Innlands- og sjøfiske