*Fri frakt over kr 1.500 (*Norgespakke)
Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters
Søk

Loop Evotec Cast Fast

Produsent: Loop
SKU: 827142054766LOP

Loop Evotec CAST - fast

Evotec Cast - Èn serie, tre temperament.  Ved å introdusere den nye serien av Evotec CAST - fluefiskestenger, har vi gleden av å kunne tilby et innovativt og unikt konsept med tre ulike stangaksjoner i én stangserie.

Essensen i CAST - serien (Colour/Farge, Action/Aksjon, Sequence/Sekvens, Tempo), er fargekodede stenger med fleksibilitet som vil kunne tilpasses enhver fiskesituasjon.  Serien utnytter fordelene ved full til midtkurve- aksjon som ofte foretrekkes i dagens fluefiske, men i tre ulike, distinkte stangsaksjoner. Uansett om du fisker tørrflue i liten elv, eller kaster med tyngre laksefluer, tilbyr CAST - serien gode stenger i medium, medium fast og fast - aksjoner for å passe til både ulike kastestiler og ulikt fiske. 

Uavhengig av ønsket stangaksjon, gir hver av stengene i serien deg muligheten til å prestere på et høyt nivå til en konkurransedyjtig pris. Hver modell i CAST - serien har en gjennomtenkt og smakfull design. Varemerket til Loop er gode stenger å kaste - og gode stenger å fiske med, og dette inspirerte til CAST - konseptet. Vi er stolte av å presentere neste generasjon fluefiskestenger.  

Evotec CAST FastProgressiv:  kasting med raske stenger betyr at man pusher grensene i moderne fluefiske. Med en finish i fargen «Deep Pearlished Blue», er CAST Fast - stengene tilgjengelige som enhåndsstenger til både ferskvann-, og saltvannsfiske, og som tohåndsstenger for jakten på anadrome fisk. Korkhåndtaket er i 3A- kvalitet, og ringsettet er snakeringer i hardcrom med solide dragringer i titanium fra American Tackle. Snellefeste er et smakfullt triangulært aluminiumsfeste.  

Spesifikasjoner:

  • Stangemne er i dyp blå finish.
  • Høykvalitets korkhåndtak med forsterket korkmiks. 
  • Triangulært aluminiums snellefeste i lys anodisert finish.
  • Keramiske dragringer, og snakeringer i hardcrome. 
  • Stangmodellens navn og punktmerker innskrevet på hver stangdel.
  • Stengene kommer levert i pentagonal stangtube med matchende trekk. 
  • Designet og utviklet i Sverige.

 

Modell Lengde Klasse Deler Aksjon Vekt
590-4 F 9' #5 4 Fast 89g
690-4 F 9' #6 4 Fast 94g
790-4 F 9' #7 4 Fast 111g
7100-4 F 10' #7 4 Fast 114g
890-4 F 9' #8 4 Fast 114g