*Fri frakt over kr 1.500 (*Norgespakke)
Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters
Søk

Lamson Cobalt

Produsent: Lamson
SKU: 708332020009FFE

Element av overraskelse. En bolt fra det blå, Cobalt er en kraftpakke av en snelle spekket med tekniske gjennombrudd som vil forandre ditt fiske på flatsen og i dypet. 

Cobalt har en dobbel-akse maskinskåret ramme som dramatisk styrker siden som bærer mest belastning. Foten er innebygd istedenfor montert på snellen for effektivt å overføre kraft og fordele vekt.

Den store spolen er også maskinert med mange subtile asymmetrier som gir perfekt balanse uten en innebygget motvekt. Sertifisert vanntett til 100 meter av et uavhengig testlaboratorium, som gjør Cobalt til den første i bransjen.

I og ut av vannet står den opp mot de hardeste elementene. Egendefinerte formulerte selvsmørende O-ringer beskytter hvert inngangspunkt. Et fast spindelformat sikrer fullstendig tetting. En supercharged versjon av Lamsons glatte koniske bremsesystem roterer på ABEC 5 keramiske kulelagre med høy presisjon - og bruker en proprietær høytemperatur grafittlegering for å skape 12 + pund bremsekraft.

Tilgang til hele spekteret av bremsekraft styres presist med halvpunds klikkstopp gjennom en enkelt dreiing av bremseskruen. Et belegg som er så hardt som type III anodisering, men med 20 ganger bedre beskyttelse mot et saltvannsmiljø, er Cobalt utstyrt med en fantastisk, skjermende Micralox finish eksklusiv til Waterworks-Lamson i fluefiskeverdenen.