*Fri frakt over kr 1.500 (*Norgespakke)
Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters
Søk

Guideline Fario CRS

Produsent: Guideline
SKU: 7033840125513GUI
Outlet-produkt: Dette produktet kan være utgått eller utgående og dermed ikke mulig å anskaffe hvis lagerstatus skulle vise seg å være avvikende.

Guideline Fario CRS er superlette fluestenger med en rask, progressiv aksjon med store kraftreserver i bunndelen. Dette er fluestenger som appelerer til både kaste- og fiskeentusiasten. Her får du topp ytelse med en delikat følelse.

Fario CRS-prosjektet startet som en samtale rundt ideer og erfaringer med fluekasting og stangaksjoner for ørretfiske, høsten 2012. Samtalen mellom guidelines produktsjef, Leif Stävmo, og kasteinstruktøren, Christopher Rownes, la grunnlaget for et ambisiøst prosjekt om å lage selve drømmestangen for ørretfiskere. Den største utfordringen var å finne en måte å utvikle klinger som hadde rett kvalitet, oppførsel, bøyningskurve, tilbakeslags hastighet, vekt og diameter. Etter to år med utvikling, er vi stolte av å presentere resultatet av deres harde arbeid. Første generasjons Fario CRS består av syv stenger i lengdene 8’9” til 9’ i både 4- og 6-delte modeller. Stengene kjennetegnes av svært lav vekt og en utrolig spenstig, distinkt aksjon. CRS handler om topp ytelse og superlett, delikat følelse. Stengene har en rask, progressiv aksjon med store kraftreserver i bunndelen. Hvis du elsker fluekasting, liker forskjellige kasteteknikker og er glad i å lage trange snørebukter - er disse presise stengene noe for deg.

Spesifikasjoner:

  • Olivengrønn klinge av japansk kvalitetsgrafitt i høy modulus, forsterket med et utvendig lag i ren grafitt (carbon scrim).
  • Carbon Scrim gir lettere stenger og raskere tilbakeslags hastighet vs. glassfiber som er mest vanlig.
  • Egendesignede korkhåndtak i Super Grade som er den høyeste kvaliteten å oppdrive, laget ferdig hos leverandøren i Portugal.
  • De spesialdesignede snellefestene har treinnlegg av den eksklusive tresorten Amboyna med aluminiums- komponenter for lett vekt.
  • Glideringen på snellefestet har lasergravert døgnflue. Med fokus på vekt og kvalitet er Recoil ringer et selvfølgelig valg.
  • Fario CRS er utstyrt med ultralette enbente Recoil ringer og to unike, fleksible dragringer i bunndelen.
  • Kortest mulige surringer med en tynn ravfarget semi-transparent tråd, dekket av akkurat riktig mengde epoxy.
  • Stengene kommer i et nyutviklet, pustende stangtrekk i air-mesh som forhindrer mugg når fuktige stenger settes rett i tuben.
  • Denne typen stangtrekk gir bedre beskyttelse og er lettere i vekt enn vanlige bomullstrekk.
  • Stangtuben er trekantet og har påtrykte logoer med refleks.

 

Modell Stanglengde Klasse Vekt Anb. Klumpvekt
Fario CRS 893 8'9" #3 73g 7-9g / 110-140 grains
Fario CRS 904 9'0" #4 74g 9-11g / 140-170 grains
Fario CRS 905 9'0" #5 75g 11-13g / 170-200 grains
Fario CRS 906 9'0" #6 77g 13-15g / 200-230 grains