*Fri frakt over kr 1.500 (*Norgespakke)
Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters
Søk

Guideline Alta Wading Boot Vibram

Produsent: Guideline
SKU: 7033840133501GUI

Guideline Alta vadesko har en avansert og kompleks konstruksjon som er designet for å gi foten optimal støtte under ulike forhold. Skoene er bygget opp rundt en støpt såle av PU med forsterkninger på siden og over tærne. Dette gir en solid og stødig plattform for hele støvelen. Du kan velge mellom klassisk filtsåle eller Vibram IdroGrip gummisåle.

Hovedmaterialene som benyttes er lett og sterk PVC som er forsterket med gummi rundt de nedre delene av støvelen.Speed-Lace snøresystem gjør det enkelt (og raskt) å snøre støvlene og ta de av. Den løse delen av snøringen oppbevares sikkert i den spesielle lommen i overkant av pløsen.

Guideline har lagt stor vekt på å optimalisere komforten inni støvelen. Hælkappen er utformet slik at den gir godt grep over fotens bakside for å unngå glipp. Innsiden er foret med Lycra for beste komfort. Innersålen er laget av formstøpt EVA som sørger for bra støtte. Det er også en mellomsåle av Texon™ som gir god støtdemping ved lange turer langs elv, sjø og kysten.