*Fri frakt over kr 1.500 (*Norgespakke)
Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters
Søk

Fluekastebassenget er åpnet!

Endelig kan alle som vil, fra nært og fjernt komme til oss for å teste hele vårt utvalg av fluestenger! Om du skal ha ny stang, eller et helt nytt kit, eller kun en ny line, hos oss får du testet hvilken kombinasjon som passer deg best!

Kastebassenget er åpnet!

Man kan lære mye om valg av flueline av å lese diverse tråder på facebook og andre forum, men en ting kan disse ikke hjelpe deg med; Valg av line til DIN stang, som i tillegg skal passe DIN måte å kaste på! For, det finnes utrolig mange gode liner, men liner er objektivt, dvs. noen liker mora, andre liker dattra. Vi kan hjelpe deg med dine valg, etter å ha sett deg kaste litt kanskje? For det gjør alltid valget enklere.

Vi håper mange tar turen og benytter seg av muligheten nå før sesongen braker i gang, for det er mange nyheter på linefronten å teste, for ikke å nevne stangfronten!

 

Rio intouch single hand spey - er en av nyhetene for deg som liker lange og kontrollerte spey cast, og den er ikke så gæli på vanlige overhodekast heller.

Rio In-touch Spey

 

Guideline nt8 enhandsstang - Nyhet for laksefiskeren som sverger til enhånds. Kraftige stenger som er ypperlige til spey i mellomstore elver.

Guideline NT8

Av andre nyheter kan vi jo nevne, Hardy stenger og sneller samt Orvis Helios 3. Oppfølgeren til manges soleklare favoritt, Orvis Helios 2. Er den bedre? Stikk innom, gjør deg opp din egen mening.

 

Med vennlig hilsen fiskeavdelingen

 

Legg igjen din kommentar
Kategorier