*Fri frakt over kr 1.500 (*Norgespakke)
Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filters
Søk

Eastfield Tomcat/Maverick Toxic Waste Hot Tail

Produsent: Eastfield
SKU: 1234567913PW
Outlet-produkt: Dette produktet kan være utgått eller utgående og dermed ikke mulig å anskaffe hvis lagerstatus skulle vise seg å være avvikende.

Selv når Eastfield prøver å lage en ”tradisjonell” shadjig så blir den allikevel helt unik. Sett bort fra det store fargeutvalget så ser den kanskje ikke så annerledes ut når den stilles opp mot andre shadjigger på markedet, men gangen er bare helt vidunderlig. Rolig og vuggende, men med masser av vibrasjon fra halen og perfekt energioverføring fra paddel til kropp gir jiggen den karakteristiske Eastfield gangen som ingen andre har klart å kopiere. Den er også veldig stabil, noe som gjør den meget egnet til å rigge med bare en shallowskrue + stinger når man fisker grunt.

 

NB: Eastfield maveric og tomcat er håndlagde shadjigger. Det kan derfor være noe variasjon på farge, spesielt farger som har flytende overgang med lite kontrast.

NB2: maveric har i noen tilfeller "hot belly" (triggende farge i buk) istedenfor "hot tail" (triggende farge i hale) som ved tomcat.